NIEUWS

 

Vanaf 2013 levert Balles Klusmarkt ook verf van

GLOBAL PAINT PRODUCTS

In Boven-Leeuwen produceert Global Paint Products B.V. sinds 1988 een uitgebreid programma verven voor de Professional en veeleisende particulier. In 2013 viert Global Paint haar 25-jarig jubileum!

Met meer dan 50 medewerkers is Global Paint Products B.V. een begrip in de markt. Sinds 2004 beschikt Global Paint Products B.V. ook over een vestiging op Curaçao. Ruim 20 medewerkers produceren daar de verven voor de Caribische markt.

Kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en de laagst mogelijke milieubelasting, zijn de pijlers van de producten. Op basis hiervan ontwikkelt de Research & Development afdeling voortdurend nieuwe producten.

De verven worden geproduceert in een moderne fabriek met een oppervlakte van 10.000 m².  De operators zorgen met geavanceerde productielijnen voor een constant bewaakt productieproces. Onder de merken Global Paint Professional en Global Paint Lifestyle produceren en levert Global een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten en specialiteiten.

Global Paint producten worden gedistribueerd via een uitgebreid dealernet van Global Partners verspreid over Europa, voormalige Nederlandse Antillen en Latijns-Amerika.